2011. szeptember 10., szombat

Találkozás nagymamival

Ma igazán különleges napunk volt. Első találkozásunk nagymamával és nagynénivel, ha a skype-os találkozásokat nem vesszük számításba. Meg lett dicsérve a formás fejecskénk, a tökéletes fülecskénk, a 10 kicsi zongorista ujjunk és a különösen jó alvókánk is, mikor elmentünk egy körre a mózessel. Kaptunk jó sok cuki kis retro rucit, amit még jómagam és tesóm viseltünk hasonlóan hamvas korunkban. Lesz jó sok fotótéma! És végre nem csak két darab 56-os rugit kell már felváltva hordanunk, mert érkezett utánpótlás: mama pont olyan 2 rugit hozott, mint a meglévő és nagyon praktikusnak talált brekis, csak éppen cicás-kutyás és koalás-kiskacsás kiadásban, pedig egy szóval sem említettük neki, hogy ilyenünk van! Mert ugye kivétel nélkül mindenki lebeszélt az 56-os rugdalózóról, "Nehogy vegyél, mert még rá sem adod, már kinőtte!" Ehhez képest, így közel három hetesen, Tamás tökéletesen belefér még az 56-osba, és elveszik a 62-esben, amiből természetesen jó sok van...
Mama végre babázhatott, ami első perctől kezdve nyugalommal töltötte el bébikét, és felidéztünk jó pár verset, mondókát és éneket, amit óvónéniként mondott sok-sok éven át és nagymamaként fog még sokszor mondani és énekelni. Hamar eltelt a nap, nemsokára jöhet a fürdés, be is fejezem mára, mert kicsit hosszadalmas az egykezes gépelés, fiatalúr rákapott a bal karomra, most is itt lazul.    

6 megjegyzés:

  1. Nem mondod, hogy kevés a rugi :O mennyit szeretnél és milyen méretűt? :-)

    VálaszTörlés
  2. Nini, itt vagyok bejelentkezve a nagy ablak alatti kis ablakban. Most megnézem, működik-e. Jó volt olvasni az élményeket - így a megélésükön túl is.

    VálaszTörlés
  3. amoninak köszönjük szépen a számtalan szebbnél szebb rucikát, nagyon édesek!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen, nőjétek ki minél előbb :-)

    VálaszTörlés
  5. Hogy én ezt csak most ovasom....
    Ha bármi ruha kell szóljál, itt állnak bedobozolva 86-os méretig. Ami fölötte van azt épp hordjuk, de az is felszabadul, mire Tamás belenő.

    VálaszTörlés
  6. Köszi Wish (jaj, de rég írtam le a nickedet! :D), aranyos vagy, ha megszorulnánk, feltétlen jelezni fogom!

    VálaszTörlés