2011. szeptember 8., csütörtök

Élet, erő, egészség

Tamás ma kapta meg az első adag tejcsijét. Receptre kapjuk, minden kedden és csütörtökön mehetünk érte, ma három nagy üveggel is kaptunk, úgyhogy bőven el vagyunk látva. Az első kortyokat nagy homlokráncolás, gyanakvó szemforgatás kísérte, aztán egy kis protestáló szünet után azért csak lecsúszott az a 90 ml. Kicsi szemlélődéssel, kötelező ének- és mondókahallgatással lazult rá az új élményre, aztán egy finom fürcsivel zárta a napot. Meg kell zabálni, a maga alig több, mint 2 hetével olyan nagyfiúsan elvan fürdetés alatt, lehet vele mindent csinálni, még hajat is mosni. Nem tudom, ez a csoda meddig fog tartani, de még az is lehet, hogy inkább vízilabdás lesz.  

2 megjegyzés:

  1. Hello,
    Na milyen volt elkavargatni a zsírt a tejesüvegben? MEgkóstoltad már a tejcsit? Ne feletjs el, hogy napi 100ml tápit meg kell inni, hogy ne kelljen adni a Konakion lütyit? Már ha nektek is ezt mondta a dokinénitek!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Farkasok!
    Neeeeem kóstolom meg!!! Apa megkóstolta! :))
    Csütörtökön 3 üveggel kaptunk, tegnap fogyott el az utolsó adag. Az egyik üvegben brutális zsírmennyiség volt, majd küldöm a képet, meg is szenvedtünk vele mindannyian, szegénykémet úgy csavargatta, mint a fene. Mármint a gyereket, nem apát. Úgy csináljuk, hogy 4 Aventes pohárba szedjük szét és a zsírt is, ahogy tanítottad, szétosztjuk. :) Napi 100 ml tápi tuti megvan, nem adunk mindig tejet, hadd pihenjen rá, a többi alkalmanként 90 ml tápi.

    VálaszTörlés