2014. szeptember 1., hétfő

Első nap az óvodában

Hát, megvolt az első nap az óvodában. Délig maradtunk csak, vagyis addig, míg megettétek az ebédet, ami egy kicsit késett. Mi, anyukák pedig majd' lefordultunk a kis székeinkről, mert egyikünk sem hozott magának se inni, se enni, csak csorgott a nyálunk a vajas kenyeretek láttán, és ölre mentünk volna, ha odavetnek nekünk egy-két virslikarikát. Na mindegy, holnap már okosabban indulok el. 
Szóval úgy alakult minden, ahogy azt nagyjából elképzeltem, nem okozott nagy traumát neked az új közeg, sőt, rákattantál egy autószállító kamionra és időd nagy részét a társaságában töltötted, néha másokkal is együttműködtél, néha segíteni szerettél volna a nagyfiúknak, akiket természetesen irritált a jelenléted, erre te nekiálltál finoman bosszantani őket, de ennél nagyobb galiba nem történt. Szépen szót fogadtál, odafigyeltél Gabi nénire és Csilla nénire, te is kivetted a részedet az elpakolásból, egy helyben ülve megettél mindent! (ezt minden étkezés után büszkén oda is mondtad nekem.)
Volt egy bemutatkozós játék, amikor leültetek körben, és akihez a labda került, szépen elmondta, hogy hívják és mi a jele. Mikor rád került a sor, mondtad a neved és hogy "Van nekem egy rendőr autóm, egy tűzoltó autóm, ..." de itt kénytelen voltál megállni, mert a jeledre volt kíváncsi a hallgatóság, de azt is ügyesen meg tudtad mondani, hogy fenyőfa.
A hab a tortán pedig az volt, amikor Csilla néni, látván, hogy készülünk hazaindulni, elragadtatva mondta, milyen ügyesen tartod a kanalat és milyen szépen eszel vele!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése