2012. május 23., szerda

9 hónap

Ennyi időt töltöttél - Apa szavaival élve - átszállásos utazásoddal, és ennyit töltöttél már velünk is. Vajon az első 9 hónap is ilyen szempillantásnyi ideig tartott?
Mozgáskultúrád továbbra is a fedezékbe kúszó sebesült gerillaharcos stílus, de már klasszisokkal agilisebb kivitelezésben. Van, hogy előbb érsz a laptop billentyűzetéhez és kapcsolsz szét minket Mamival a skype-on, mint hogy én egyáltalán észbe kapok és meg tudom akadályozni. Kornél cica tálkáit, ha nem veszem fel reggel a helyükről, mint a szent grált, ha megpillantod, őrült tempóra kapcsolsz, hogy elérd, szerencsémre hanggal is segíted haladásodat, ezért mire elérnéd, rendszerint eltűnnek a szemed elől. De nem bánkódsz sokáig, hiszen ott van a szelektív kosár, csupa izgalmas dologgal. Ilyenkor megyünk vissza a játszószőnyegedre, amin legalább másfél percet is el tudsz időzni. Mert menni kell a kábelekhez, hosszabbítókhoz, vagy vissza a mosógéphez, mert az forog és világít, de nem úgy mint a játékaid, nem, sokkal izgalmasabban!
Van öt fogad. Kettő lenn, három fenn. Jobb felső ketteskének még valami elintéznivalója van, de lehet, hogy bal felső ketteske nem bírta kivárni a sorát és előre sietett.
Egyelőre mindent szívesen eszel, amit egy 9 hónapos ehet, de már megválogatod, mire tátod szaporán és nagyra a kis csőrödet és mi várhat, míg megnézel valamit az etetőszék állványzatán, aztán az asztalon, aztán az etetőszék háttámlájának huzatán.
A játszótéri hintából  és sétáink során a babakocsiból úgy tudsz bazsalyogni nénikre, bácsikra, hogy ott olvadnak el helyben. A kutyusok is nagyon boldogok lennének, ha tudnák, hogy nekik kapálózol és sikongatsz nagyokat.
Én pedig galád módon kihasználom korodból fakadó tehetetlenségedet és annyiszor puszillak és ölellek, hogy az már arcpirító. Mentségemre legyen mondva, egy csomó puszinak csak átadója vagyok, tehát komoly, felelősségteljes munkát végzek.          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése