2014. július 11., péntek

Réka státusz

Valahol 7.5 és 8 kiló között lehetsz, este lemérlek, ha nem felejtem el (megj.: elfelejtettem...) (megj.: 7.7). Remélem, nem ér meglepetés, vagyis hogy kevesebb vagy a saccoltnál, mert amióta elkezdtük a püréket, pépeket is, meg amúgy eddig sem etettelek olyan tudományos pontossággal, ahogy Tomit etettük anno, hááát, fogalmam sincs, hogy eleget kapsz-e, vagy többet vagy éppen kevesebbet, mint kellene. Ránézésre éppen tökéletesen kerekded, elégedett és nagyon cuki vagy. 74-es, 80-as rucikat hordunk, de van még 62-es naci is, ami néhanapján rád kerül. A hajad továbbra is vonzza a tekinteteket és az "áááááh"-kat meg "óóóóóh"-kat, elkezdtük csatolni, alakítgatni, már vágtam is belőle oldalt és elöl, amikor olyan nagy meleg volt és főttél alatta. Egy időben kimondottan trendi volt, oldalt 1 cm új hajacska, fent göngyör-böngyör régi, hátul egy varkocs hosszú régi, ami néha göndörödött is. Olyan mohikános fazonra hajaztunk. Na aztán ettől a kacsafarkincától is megszabadítottalak, mert szemmel láthatóan ritkult és mindig húzhattam is öltözködés, partedli felkötés közben. Így már csak olyan Lyle Lowett-es a fazonunk...
Eddig csak a baloldali fogacskád fehérlett lent, ma megtörtént a jobbos áttörés is, már teljesen kivehető, hogy ketten vannak. Biztos nagyon kellemetlen érzés lehet, sokat matatsz a szádban, úgy tűnik, rájöttél, hogy jó az a hüvelykujj, ha nincs kéznél a cumi. Egyik este elalváshoz is inkább az ujjacskádat választottad, nem a cumit, miközben édesen álomba dünnyögted magad. Szereted, ha simizem a fejedet, tarkódat altatás közben. Ha abbahagyom, egy határozott "ö" hanggal kéred a folytatást, a kiságy rácsai felé vetett réveteg tekinteteden mit sem változtatva.
Van egy édes kéztartásod, illetve több is, ha Mami kedvenc, "avarjánosos" összefont kéztartását is figyelembe vesszük, de most nem az jutott eszembe, hanem amikor a nyitott tenyedetet úgy fordítod, hogy a hüvelykujjadat megtámasztod a mellkasodon és így tartod egy darabig, mintha jelnyelvvel próbálnál üzenni vele. Vagy a szívcsakrádból árasztanád az ujjacskáidon keresztül a szeretetet, ha egy kicsit természetközelibben szeretnék fogalmazni. 
Néhány napja elkezdtél te is dumálni. Nagyon élvezzük, rettentően cukin csinálod. Eszünkbe is juttatta, amikor Tomi csinálta ugyanezt, ugyanilyen cukin és eszünkbe jutott az is, milyen villámgyorsan el is illant ez az időszak, úgyhogy igyekszünk minden másodpercét kiélvezni. Már tanítottál is nekünk egy új szót, a többivel még próbálkozol, hátha egyszer végre felfogjuk, mit próbálsz mondani, de a "memme" többszöri ismételgetése cicit vagy cumisüveget jelent, amit tüstént a rendelkezésedre kell bocsátani. 
Még mindig mózesben sétálunk, bár már végigérsz benne, de ülni még nem tudsz, így nem siettetem a sportrészt. Meg amúgy is rákaptál a hasalós nézelődésre, amit Anna barátnőd már mesterfokon űz. Aludni is inkább hason szeretsz már ágyban is, mózesben is.
Ami pedig bearanyozza a napjaimat, azon túl, hogy egy tündér vagy, a kezed puha kis érintései. Mindig hozzámérsz, néha simogatsz is, szopi közben egyet-egyet püfölsz is rajtam, de az is csak azért van, mert vezényelsz és hajat túrsz ezerrel, gondolom, ahogy a bélműködés éppen megkívánja. Ha egyenesen tartalak, hogy nézelődj, a bal kezeddel a nyakamat vagy az államat érinted meg olyan puhán és finoman, amihez foghatót még sosem éreztem. Nagyon szeretem ezeket a pillanatokat.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése