2021. augusztus 23., hétfő

X.

Augusztus 23-a van, Apával 18 éves házasok lettünk ma, nagykorúvá értünk, Tomi pedig ma betölti az első X-et!!! Nagy felhajtást nem csapunk, nem is szereted, inkább punyulósra vesszük a napot, a szülinapos kívánsága szerint rendelünk ebédet, a KFC-re esett a választás, aztán torta és ajándékozás. Szombaton lesz egy kis buli a LaserCityben, másfél óra lézerharc 8 résztvevővel, aztán ha nem esik az eső, a tűzrakónál egy kis tortázós dzsemborival folytatjuk. 

10 év távlatából elmondható, hogy ennél boldogabbak nem is lehetnénk, hogy mi lehetünk a szüleid. Egy jószívű, jóérzésű, a barátaiért is bátran kiálló - ennél fogva néha bajba kerülő - humoros, de ha a helyzet megkívánja, komoly, és nem utolsó sorban rettentően jóképű fiatalemberré cseperedtél.  

Nemsokára elkezded az egyesületi focit a fiúkkal, remélem, tetszeni fog nektek, örülök, hogy itt vagytok egymásnak, hasonló korban, hasonló érdeklődéssel, nekem ez így most elég kerek és többet nem is kívánok nektek. Oké, ha zenélnétek is, akkor már a tökéletest súrolná, de sebaj. Ámulok mindig rajtatok, milyen könnyedén elsajátítjátok az aktuális játékok fortélyait, én azt hiszem, részemről kénytelen vagyok ezt elengedni, pedig mindig is arra vágytam, hogy együtt toljuk majd a game-eket. Bár soha ne mondd, hogy soha. Van, hogy osztálytársakkal stratégiáztok online kapcsolatban, voice chaten beszélgetve, úristen, mennyit tudtok dumálni! Nagyon bírom, mikor belelendültök, jókat szórakozom rajtatok. Ha nem egymással beszéltek, akkor is folyamatosan megy a monológ. Van, hogy itt is van valaki veled, és egy harmadikkal online, van, hogy metrodomos online party megy, aztán ha elég volt a virtuális világból, a valódiban folytatjátok a focipályán.

És mindez olyan szempillantás alatt történt! Nemrég még Bruder járgányokat válogattunk katalógusból, hol vannak már, te jó ég! De ez így van rendjén. 

Isten éltessen sokáig, drága márnemisolyankicsi fiunk!!!   




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése