2019. január 18., péntek

Forlán

Említettem már a focis kártyákat. Szépen alakul az albumod, csapatonként rendezve, klassz limitált meg top master, meg invincible darabokkal. Játszani is szoktatok velük Apával. Velem is próbáltad, de valahogy úgy éreztem, Ronaldoval és Messivel meg egy rakás verhetetlen lappal egy csapatban szemben az én szedett-vedett válogatottammal kissé kiegyenlítetlen esélyű mérkőzés elébe nézünk. Azért egyszer-egyszer sikerült megizzasztanunk a fiúkat. Szerdán egyszer csak bevillant egy gondolat: ha most vannak ilyen kártyák, valószínűleg voltak már évekkel ezelőtt is! (Apa azóta fel is világosított, hogy már 86-ban is volt neki foci vb-s matricás albuma.) Mutattam neked a 2010-es VB-ről nagy kedvencemet, Diego Forlánt. Szegényt rögtön egy olyan videóval mutattam be, ahol a Manchester-Juventus meccsen az üres kapu mellé lő az ötösről és rögtön el is bújik szégyenében a meze alá. Cukiságbomba. Aztán kerestünk brutál gólözönös videókat is. Több se kellett, onnantól Forlán voltál. Én meg imádtam a kapuban védeni a forlános lövéseidet! A csörgős babalabdával focizunk, amit Anikóéktól örököltünk, pihe-puha, panelbarát. Na, szóval jött a késztetés, azonnal le kell csekkolni a netet, hogy létezik-e Forlán focis kártya!!! Vatera. Nincs találat. Google. Yes! Panini Prizm FIFA World Cup Brasil 2014 World Cup Stars! Hol? Vaterán? De akkor a vaterán miért nem hozta? Mindegy. Linkre katt, 6 kártya, ott a Forlán! Leírásra görgetek: "Kérem a leütésnél jelezzék, melyik kártyát vásárolnák meg, az ár egy db kártyára értendő. Már csak ez a kártya van meg: 45. Diego Forlan Uruguay"
Neeeee, ahhhhahhhhaha, ilyen nincs!!! 
Azért rákérdezek, hogy tényleg megvan?
Megvan. Leütöm, írok az eladónak. Mondom neki, hova küldje, várom a számlaszámot, hogy utaljam az árát a postaköltséggel.
Visszaír, hogy szerinte megspórolhatjuk a postát, mert szomszédok vagyunk. 
ITT LAKIK A JÓSTIN!!!!! A Pöttyös utcánál találkozzunk! Lehetett volna szegedi, debreceni, szombathelyi, mert ki nézte a helyinfót, ha egyszer volt neki Forlánja??... de ő IX. kerületi volt a József Attila lakótelepről! És milyen jó fej, hogy nem tökölt a postával. 
EZ A KÁRTYA CSAK RÁNK VÁRT!!!
Így péntekre, vagyis ma délután 5 órára már a kezünkben is volt a csodálatos, csillogós Forlán kártya!
Így jöjjön össze minden jó az életben, Tomikám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése